nalleja ympärilläin

nalleja ympärilläin

perjantai 8. heinäkuuta 2011

Käsitöitä

Minulla on tapana olla monta projektia käsitöissä samaan aikaan tekeillä. Tällä hetkelläkin on tuolien reunuspitsit (ikuisuusprojekti) virkatut tossut sekä tunika. Kaikki tekeleet ovat samassa korissa ja  sieltä sitten mielialani mukaan otan jonkun töistäni käteeni.

 Äskettäin sain valmiiksi hyllynreunuspitsit kulmahyllyyn sekä maustehyllyyn. Malli oli jostakin Kauneimmatkäsityöt- lehdestä ja tosi nopeaa virkata. Pitsejä tuli yht.8kpl ja lankana Anchor Freccia. Langan ostin Anttilasta, kun omalla paikkakunnalla on lankavalikoima vähäinen.Tästä kuvasta puuttuu maustehyllyn alin pitsi, kun en sitä meinannut ensin laittaa. Ja niitä nalleja on tietysti tässäkin. Kuvassa on myös  Pentikiltä joskus ostamani enkeli. Se on minun Hyvän mielen enkelini, sillä sitä katsoessa en voi olla vihainen

Hyllyillä on jos jonkin sortin purnukkaa, mutta kun ne vaan on kivoja. Olen ostanut kirppikseltä pyyheliinapeitteitä, jos ovat kohtuuhintaisia. Pitkään mietin pidänkö niitä vain siinä käytössä, mihin ne on tarkoitettu. Keittiön yksi ikkuna on kapeampi kuin toiset, joten nyt pyyheliinapeite toimittaa verhon virkaa.

              
                                                                                                                                                                  
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa pisiä ja kaunis verho. Kyllä olen niin ilonen tästä sinun blogistasi :))
Ja kiitos taas !

Ei ollut nallen mallia, mutta vaan pienemmät korvat ja se on siinä.
Niin ja tietenkin toisen värinen !!