nalleja ympärilläin

nalleja ympärilläin

torstai 28. heinäkuuta 2011

Uusia lankoja

Ettei vain langat pääse loppumaan. Kaupassa taas kerran eksyin lankaosastolle ja niin sitä piti ostaa useampi kerä. Olivat poistokärryssä, joten hieman oli hinta laskenut. Itselleni todistelin lankojen ostoa, että syysillat saapuvat sateineen ja sen jälkeen talven kylmyys. Täytyy siis olla jotakin tekemistä.
                                                                          
Kamera vääristää värejä. Punasävyiseen Tico tico- lankaan (1,50e/kpl) en ole ennen tutustunutkaan ja tuo Kukkakedon syreeni (3e/kpl)taas oli niin ihanan väristä , että pitihän se ostaa.

Vihreästä Jasmin-langasta virkkasin jo itselleni tunikan ja kun kaunista pellavasävyä löytyi vielä muutama kerä (1,50e/kpl), niin täytyihän ne pois ostaa maleksimasta kaupan hyllystä.

Eiliset rautalankavääntelyt sai peukalon aika hellän tuntuiseksi. Sain minä muutaman aikaiseksi, mutta sitten pihdit hävisi ties minne. Etsiskelin niitä huushollin läpikotaisin, mutta kun ne hävisi niin ne hävisi. Löytyvät varmaan jostakin äly helposta paikasta. No kai se on vaan merkki, että parantelehan peukkuasi.
                                                                         
Tällaisia siis "kasvaa" meidän vaahterassa. Taimi oli puolen metrin korkuinen, kun löysin sen metsästä. Pituutta on tällä hetkellä  noin 1,5m. Nyt siinä on vielä tukikepit, että runko saisi vahvistua. 
Mukavaa torstaipäivää!
Se on taas nurmikko kasvanut niin, että lähden ruohon leikkuuseen.

4 kommenttia:

eikku kirjoitti...

Halvalla sait kauniita lankoja! Ja kivalta näyttää nuo koristeet vaahterassa.

sirimi kirjoitti...

Kauniita lankoja olet hankkinut! Rautalankaa olisi minullakin tarkoitus ruveta vääntelemään ja mukaan laitan jotain muutakin. Antaahan idean vielä "kypsyä" niin ei sitte tartte muuta kuin tehdä. ;)

ellu kirjoitti...

Jasmin langan otin jo työn alle ja yritänpä tehdä siitä jakun tai no se voi muuttua puseroksikin. Katsotaan mitä tulee. Siitä olen varma, että se ei tule ainakaan alkuperäisen mallin näköiseksi.

Miia kirjoitti...

Hienoja lankaostoksia oletkin tehnyt. Ainahan sitä pitää olla lankaa odottelemassa inspiraatiota :) Oletpa kyllä onnistunut löytämään todella edullisesti tuota Tico Ticoa. Minä olen siitä värkännyt monenmoista; sukkia, lapasia, huiveja jne. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!