nalleja ympärilläin

nalleja ympärilläin

torstai 18. elokuuta 2011

Askartelua

Onpa taas tänäiltana ollut puhti pois. Käsitöitä en ole vielä vilkaissutkaan. No, jos toden puhun niin koko viikko on ollut matalalentoa virkeyden suhteen iltaisin. Blogivierailuihinkaan en ole moneen iltaan jaksanut paneutua. No, tänä iltana olen jo käynyt ihailemassa valmistuneita töitänne.

Luokassa meillä jo tehdään töitä normaaliin malliin ja niinpä malleja täytyy valmistaa oppilaita varten. Osalla oppilaista tekeminen onnistuu, kun he näkevät mallin. Silloin työn hahmotus on helpompaa.
Tällaisen mallin pohjalta teimme oppilaiden kanssa kuvistyön. Vinkin saimme itselle hankkimastani Lukukirjan oheismateriaalista. (tuli muistikatko, en muista kirjan nimeä) Mallissa oli uima-aiheinen työ. Meillä tiimiopen kanssa käy usein näin, että nähdään malli ja muokataan siitä omanlaisemme versio. Tuli Siilit ruohikolla. Helppo työ joka onnistui hyvin meidän kahdelta ekaluokkalaiselta.

Työnurkkaukseni seinällä roikkuu tällainen. Siinä on työpuhelimeni oppituntien aikana. Olen tehnyt tämän joskus kauan sitten hoitolasteni kanssa Isänpäivä- lahjaksi. Tämä on se minkä tyttäreni teki.


HUOMENNA LÄHDEMME MIEHENI KANSSA SIIVOILEMAAN POIKAMME TULEVAA KOTIA. HÄN MUUTTAA OPISKELEMAAN ENTISEEN TERVAKAUPUNKIIN.

HYVÄÄ VIIKONVAIHDETTA JOKAISELLE!

4 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kiva tuo "vesityö" :)

Mulla on jo kolmas ilta, kun ei oikeen mikään luista. Taitaa olla ammattitauti tähän vuoden aikaan ???

Mukavaa ilta... ja etenkin sitä huomista viikon parasta :DD

eikku kirjoitti...

Hauskaa reissua! Koitahan saada levättyäkin!

Anneli kirjoitti...

Ihan samaa olin kirjoittamassa, kuin Eikku !
Viikonloppu on kuitenkin , viikonloppu, vaikka siellä siivoiletkin :))

sirimi kirjoitti...

Kiva askartelutyö. Onnistuu varmaan pienemmältäkin koululaiselta.
Tsemppiä siivoamiseen! Ei se siivoaminen aina niin kivaa ole, mutta muualla kuin kotona on kivempaa. Mistä sitten johtuneekin. :)