nalleja ympärilläin

nalleja ympärilläin

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Aurinkoista sunnuntai-iltaa

Kiitos vierailuista ja kommenteista. Huomasinpa, että muutama uusikin vierailija oli kommenttinsa jättänyt. Tervetuloa vierailulle! 

Mukava huomata, että meitä monen käsityön syndroomasta (käsityön ADHD) kärsiviä on muitakin. Taitaa olla hyvin yleistä. No, meille riittää lääkitykseksi, riittävästi vapaata aikaa jolloin saamme toteuttaa itseämme sekä perheenjäseniltä pitkää pinnaa.

Kyllä  meitä nyt hellitään kauniilla alkusyksyn säillä. Eilen illalla menin ulos ja laitoin ensimmäisen kynttilän tälle syksylle palamaan lyhtyyn.

Istuin keinussa ja nautin lämpimästä illasta. Lämmintä oli vielä klo 21.00 n.+15 astetta. Keinun vieressä oleva pensas levitti tuoksuaan ja oli aivan hiljaista.
Tällaisista hetkistä minä pidän. Vähän aikaa hiljaa istuttuani, rupesi pensaan alta kuulumaan outoa kalinaa. Iso siili oli kerällä ja tärisytteli itseään. Harmi, kun en ennättänyt ottaa kuvaa. Keinun liikahdus sai siilin liikkeelle. Tämä siili on kulkenut meidän pihan läpi useana iltana tämän kesän aikana. Jospa vielä joskus kuvaaminen onnistuu.

Tämä ei kuulunut tämän hetken käsityösuunnitelmiin, mutta... eteen tuli lehdestä kiva pipon malli ja sopivasti oli kaapin hyllyllä ilman vyötettä oleva lankakerä.....  Niin neuloin pipon itselleni. Tällä samalla mallilla neuloin jo keväällä yhden pipon.
Malli on viime talven Novitasta. Lanka ?, en muista ostotarkoitusta ja myöskään langan nimeä. Vyötteen on dalmis takavarikoinut. Kylmään säähän valmistautuminen on alkanut. =))

MUKAVAA  ALKAVAA VIIKKOA TEILLE JOKAISELLE!

7 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Ennen kylmiä nautitaa viel tästä jälkilämmöstä. Minulkii oli eilen kynttilöitä terassilla ja ne on ihania. Semmosesta olen aina haaveillu, mut en vaan oo saanu laitettuu.
Mukavan näkönen pipo.

Kardemumma kirjoitti...

Kynttilöitä täälläkin jo mietitään. Tänään kuitenkin 26 asteen helle.. Outoa näin elokuun lopulla. Mutta mahtava päivä ollut.

eikku kirjoitti...

On ollut kyllä vielä ihanan lämmintä, mutta on se hyvä alkaa varautua jo kylmiin ilmoihin! Nätti pipo!

Riitta kirjoitti...

Hyvä määrittely toi käsityön adhd :D
Mul on nyt aikaa 8 viikkoa jalan takia saikkua, tuli vaan niin yllättäin kun sain peruutuspaikan leikkaukseen etten ehtinyt varustautua. Mulla kun noita lankakätköjä ei ole, pelkästään ompeluun liittyvää matskua , mutta jospa kykenisin miehen avulla tänään lankakauppaan :)
Ihanaisia alkusyksyn päiviä sinulle ♥

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Ihana myssy, tosiaan pian on taas tuo pipoaika. Minäkin nautin kun ulkona alkaa pimetä ja saa laitta kynttilöitä palamaan =D

Täti Sininen kirjoitti...

Niin, kohtahan se pipokausi alkaa. Sinulla on jo kaunis pipo odottamassa kauniita ilmoja. Minä en tykkää yhtään pimeistä illoista. Kynttilöitä tulee laitettua palamaan, ettei pimeys niin pahalta tuntuisi.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minustakin elokuun illat ovat samettia. Kuu on ihana elokuussa. Ihana myssy.