nalleja ympärilläin

nalleja ympärilläin

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Lankojen tuhoamisprojektia osa1

Vielä on kesää jäljellä.
Vielä tulee kauniita päiviä...
Tänään on ollut aivan mahtava sää. Aurinko on paistanut ja meikäläinenkin on saanut rimputella vielä shortseissa. Ihanaa!! Kunpa tätä ihanuutta jatkuisi vielä pitkään.

Meiltä on poika lähdössä opiskelemaan ja niinpä tässä on pakkailtu ja mietitty mitä vielä pitää hankkia.
Perjantai-iltana mies ja poju lähtivät viemään jo eka kuormaa. Minulla ja koirulilla oli siinä sitten vuorokausi aikaa olla ihan kaksistaan. Lenkkeilyä, kotihommia, käsitöitä, mutta piti vielä koluta ullakkoakin, että josko sieltä jokunen matto löytyisi pojan käyttöön. Mattoja ei löytynyt, mutta ihmetys oli suuri, kun silmiini osui muovilaatikko täynnä villalankoja. Kyllähän minä olen ollut tietoinen, että minulla lankoja on, mutta tuon laatikon olin täysin unohtanut.
Nyt täytyy aloitella sitten näiden lankojen tuhoamiskampanja. Onneksi osaa langoista voi käyttää kirjoneuleissa. Osa on sitten tuhottava jotakin tekemällä.
Tässäpä ensimmäinen tekele.
Lankana on jotakin useamman vuoden takaista olisko Seiska veikkaa tai Isoveljeä.  Dalmis on jossain vaiheessa ollut käsitöissä mukana, kun vyötteet ovat hävinneet ja keriä käsitelty kovatassuisemmin. =D)) En muista, mihin tarkoitukseen lienen ostanut, sitä löytyy vielä ainakin 2x100g (-150g ?). Tuohon sain tuhottua jo 100g. On vissiin lanka ollut hyvässä tarjouksessa, kun olen useamman kerän ostanut.
Siivoilin eilen vähän paikkoja ja cd-levyjen teline rikkontui. Nytpä uusin kori päätyi Vilkkumaan ja kumppaneiden säilyttäjäksi. Tilpetöörikorille löytyi heti siis käyttötarkoitus.

Olisin eilen illalla halunnut laittaa ulos kynttilöitä palamaan, mutta.... Täällä on vielä yhdeksän aikoihin sen verran valoisaa ettei ne näkyneet kunnolla.
Odottelen siis rauhassa. Kyllä se kynttiläaikakin vielä koittaa.

OIKEIN MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA TEILLE JOKAISELLE!!

4 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Kiva yllätys ja mukavan näkönen säilytyskopsa.

Anneli kirjoitti...

Tuollaisia yllätys laatikoita minäkin kaipailen.
Mutta ei taida löytyä.
Kivan korin olet tehnyt.

Mukava juttu että osasit viettää vapaata ilman huolia ja kerätä voimia.
Aletaan taas huomenna odotella perjantaita :DD

intsu kirjoitti...

Kylläpä tuli kivan näköinen kori. Säilytyskoreja aina tarvii. Oih,pitäisköhän minunkin kipaista ullakolle:)

Tuta kirjoitti...

Onpas nätti kori:)