nalleja ympärilläin

nalleja ympärilläin

lauantai 24. syyskuuta 2011

Taas jämälankojen tuhoamista koreiksi

Hei taas ja kiitos kommenteistanne.
Kyllähän te lukijat olitte oikeassa, että puikot sai liikehtiä useampana päivänä eilen esittelemääni tunikaa neuloessa. Mutta valmistui minulta samaan aikaan muutama muukin käsityö. Se on tätä meikäläisen käsitöiden valmistustyyliä, että monta pitää olla yhtä aikaa käsityökorissa valmistumassa.
Aloitin tunikan elokuun alussa, vielä lomasta nauttiessani. Lanka oli ostettuna kaapissa. Viime talven ostoksia. Malli oli todella nopea neuloa nelosen puikoilla. Pituutta halusin siksi, että mukava pitää paksujen sukkahousujen kanssa. Yltää polviin.

Tänään olen tuhonnut jämälankoja ja virkannut pari koria.
Ensin valmistui tällainen pieni. Halkaisija 10cm.
Lankaa oli vielä
joten....
Tein suuremman halkaisijaltaan 25cm korin ja päätin virkata niin korkeaksi kuin lankaa riittää. No, nyt on tuo punainen loppunut, mutta kahta muuta lankaa löytyy vielä. Pitää vissiin yhdistää joku uusi lanka kaveriksi.


Kävin tänään vaihteeksi eko-kirppiksellä ja sieltä löytyi tämä...
juustokupu puualustalla ja mukana juustoveitsi. Tuota en vaan raskinut jättää sinne hyllyyn. Olen kyllä vähän etsiskellytkin tuon tyylistä kupua.


TÄNÄÄN OLI AAMUPÄIVÄ IHANAA AURINGONPAISTETTA, MUTTA ILTAPÄIVÄN KÄVELYLENKILLÄ RUPESI SATAMAAN. KOTIIN PÄÄSTYÄMME OLIMME DALMIKSEN KANSSA VETTÄ VALUVIA. JOSPA SADE YÖN AIKANA LAANTUISI JA VIELÄ HUOMENNA SAISIMME NAUTTIA MUKAVASTA SYYSSÄÄSTÄ AURINGON KERA. oN NIIN MUKAVAA ISTUA ULKONA KIIKUSSA JA LIIKUTELLA KÄSIÄÄN KÄSITYÖN MERKEISSÄ.

OIKEIN MUKAVAA TULEVAA SUNNUNTAITA TEILLE JOKAISELLE!

ps. Rupean taas vaihteeksi aloittelemaan neuletta.

1 kommentti:

Anneli kirjoitti...

Moikka Ellu !
Kivoja koreja olet virkkaillut .
Ja kirppislöytökin taas.

Minä olen vaan täällä kotona kärsinyt kovasta kurkkukivusta. Kyllä harmittaa, kun niin kovasti odotin viikonloppua ja nyt sairastan.
Ei tunnu mikään auttavan, ei edes särkylääkkeetkään helpota. Menee varmaan toinenkin yö valvoessa :(

Koita sinä pysyä terveenä. Tuollainen kastuminen voi tehdä sairaaksi, kun sää on vielä aika viileää.

Mutta yritä nyt edes sinä nauttia vapaasta ja antaa puikkojen taas heilua !