nalleja ympärilläin

nalleja ympärilläin

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tunnustus

Tällaisen kauniin ruusun sain Tarikalta.

Sittenpä pitäisi kertoa jotakin itsestä.

LEMPIRUOKA: Paistetut kuha- ja broilerfileet, kasvispyörykät, kasvisgratiini, mieheni keittämä lohikeitto sekä broilerkeitto.

LEMPIMAKEINEN: Syön nykyisin hyvin vähän makeisia. Täytelakritsit ovat ne jotka silloin tällöin maistuvat, mutta voi olla viikkoja, etten syö mitään makeisia.Makeanhimo hävisi, kun jätin perunan ja valkoisen vehnäjauhon pois ruokavaliostani.

LEMPILUETTAVAA: Aku Ankka (lehdet+kirjat; olen kerännyt koko Aku- taskarisarjan, sekä lehti tulee nytkin. Kirjoja luen jaksoittain; Nora Robertsin sarjan olen kerännyt. Muita suosikkikirjailijoita ei ole.
 Luen kirjan jos se sillä hetkellä kiinnostaa. Käsityökirjat ja -lehdet+ askarteluun liittyvät samaten. Risto Heikkilän Ravinto ja terveys sekä Riitta Tiitun Wanilla country chic- sisustuskirja.
MIELUISIN TAPA TEHDÄ KÄSITÖITÄ: Nojatuolissa istuen, musiikkia kuunnellen.

LEMPIELOKUVA: Olen laiska elokuvissa kävijä. Viimeisintä elokuvaa en muista. Televisiota katson hyvin vähän joten senkin elokuvatarjonta on jäänyt minulta väliin. Sarjoista katson Herkule Poirot ja Sydämen asialla (nyt aiempia tuotantokausia dvd:ltä)

 En pistä tätä eteenpäin, mutta ottakaa mukaanne ken haluaa. Te jokainen olette tämän ruusun ansaineet.

IHANA AURINGONPAISTE ON TAAS HELLINYT LÄHES KOKO VIIKONLOPUN.
HUOMENNA ALKAA TAAS ARKINEN AHERRUS, MUTTA VIELÄ ON ILTAA JÄLJELLÄ NAUTTIA VIIMEISISTÄ AURINGONSÄTEISTÄ.

OIKEIN MUKAVAA SUNNUNTAI-ILLAN JATKOA SEKÄ UUDEN VIIKON ALKUA TEILLE JOKAISELLE!

2 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Hei! Kiva kun vierailit blogissani:) Tulin vastavierailulle. Ihania nalleja ja muutakin kivaa täällä blogissasi. Tulen toistekin paremmalla ajalla:)

eikku kirjoitti...

Mukavaa viikon alkua sinulle!