nalleja ympärilläin

nalleja ympärilläin

maanantai 17. lokakuuta 2011

Sirputusta ja siipien havinaa....????

Niin se vaan taas uusi viikko aloitti kulkunsa.
Kiitos kaikille vierailijoille ja kommentoijille. Yllätys oli lukijalaskuriani katsoessani, että kolmentuhannen kävijämäärä on rikkoutunut jo päiviä sitten. Kiitos ja niiaus!!!

Viime jouluksi ostamani atsalea on kukkinut jo parin kuukauden ajan ja nyt se yllätti vähän värimunnoksellaan. Täysinvalkoisten kukkien seassa oli tällainen yksilö...
Kiva punainen häivähdys...

Jostakin syystä tuo ompelu ja ennen kaikkea pieni näpertely on kiinnostanut tällä hetkellä. Tilda-kirjoistani oli nyt hyötyä, sillä sieltä löytyi näiden visertäjien kaavat.

Onhan nämä vähän kesäisiä, mutta piristävät kummasti riipunnallaan. Voi melkein kuvitelle kuulevansa sirputusta. TAI....Olenkohan loman tarpeessa???.....

Mukavaa kokeilla jotain uuttakin välillä. Innolla odotan syyslomaa, sillä paljon on tekemistä mietittynä. Tekeminen on kylläkin paremmin kaikkea kivaa näpertelyä, mutta rästikotitöille en ole suunnitelmiin paikkaa jättänyt. Saa ny nähä.

Peperinaruaskarteluihin ostin paikallisesta rautakaupasta paperinarukerän.
Tämä on pikkasen ohuempaa kuin askarteluliikkeen naru, mutta lähes puolet halvempaa. Kerässä on 200m ja hinta 4,50e. Viime talvena neuloin tällaisesta jo kransseja ja sain yhdestä kerästä kaksi.

MUKAVAA ALKANUTTA VIIKKOA!


6 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Kivat lintuset.
Pienistä töistä on se ilo, että ne valmistuvat nopeasti.

Anneli kirjoitti...

Hauskoja lintuja ja ne tuovat kesän niin elävästi mieleen.
Minä tyttö se nyt taas puolestani opettajan sijaisena olen. Ainakin 3 päivää. Ja lapset niiiiin levottomia ennen lomaa. Onneksi mulla on niin ihanat kaverit luokassa. Joten eiköhän se siitä.

Päiviä lasketaan.... varmaan molemmat :D

Tuta kirjoitti...

Nättejä tipusia.. mukavasti somistavat kotia:)

eikku kirjoitti...

Kivat linnut! Odottelen innolla mitä tuosta paperinarukerästä muotoutuu!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania lintuja olet tehnyt ja kaunis on kukkasi.

Smirgeline kirjoitti...

Ihastuttavia lintuja ja niin pirteän värisiä.