nalleja ympärilläin

nalleja ympärilläin

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Piirakat valmiina

HEIPÄ HEI!

Hyvää laskiaissunnuntai- iltaa teille jotka vielä pistäydytte vilkaisemassa blogiani! Mäenlaskusää olisi ollut mitä parhain, mutta ulkoilu oli tänään karvakaverin lenkittäminen päivällä ja nyt iltamissa ystävän kanssa perinteinen vauhtilenkki kävellen. Samalla tuli sitten pohdittua mieltä painavat asiat ts. tuli parannettua moalimmoa.

Nyt lopultakin sain piirakat valmiiksi minäkin. Nimittäin nämä....
Monissa blogeissa olen näitä piirakkasukkia ihastellut ja kuvion vaikeutta miettinyt.
TURHAAN
Kuvion opppi heti ulkoa ja niin helppo neuloa, että oitis suunnittelin uusia.

Lankana on edellisistä palmikkosukista yli jäänyt seiskaveikka joka näin ollen tuli käytettyä loppuun. 

Takaosan joustimen neuloin ottaen oikean silmukan käänteisesti. Eka kerta sukassa näin tehden ja ei ole takuulla viimeinen kerta.

Tässä vielä rypytystä....
Näistä piirakkarypyistä olisi varmaan tyytyväinen kouluaikainen kotitalousopettajakin. = ) Nimittäin silloin ei karjalanpiirakoiden rypytys onnistunut ihan kohilleen.


Käsitöiden osalta näyttää nyt olevan se vaihe, että hiljaa hyvää tulee. Iltaisin muutama kerros jotakin neulomusta. Tabletin kautta käyn katsomassa teidän tekemisiä, mutta sen kautta en paljon kommentoi, kun se on vähän monimutkaisempaa ja hitaampaa. Kaikki sivut ei näes avaudu kunnolla.


MUKAVIA HELMIKUUN PÄIVIÄ TEILLE JOKAISELLE!

ps. Lenkillä ollessamme ihmettelimme, että miten huomattavasti on päivä jo jatkunut. Ihanaa!!


7 kommenttia:

ma-te kirjoitti...

Jopas on komiat piirakkasukat ☺
Ja mitä, onko siä ollut lenkkeilykeli? Minä meinasin lähteä lenkille illalla, mutta en päässyt kun muutaman kymmenen metriä ja totesin, jos nyt kävelen vielä yhdenkin metrin, niin on mummo kumossa varmasti. Niin jätin leikin kesken ja tein pihassa lumitöitä kun katolta on pudonnut lunta ☺
Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle Ellu ♥

sirkkis kirjoitti...

Voi miten ihanat piirakkasukat ja letityskin kohallaan. Minäkin olen tullut noissa neulomuksissa siihen tulokseen jotta hitaasti tulee oikein hyvää ei niin paljon sutta.Mukavia hiihtokeleja eikös se lomakin pian pukkaa päälle.

Virpi kirjoitti...

Sievät piirakat ja tuli käytettyä langanloppu hyödyksi.
Mun käsitöissä ei myöskään vauhti tällä hetkellä päätä huimaa, muutama kerros aina päivässä.
Nyt pitäisi lähteä koiran kanssa aamukävelylle, kun rupesi valostumaan. Taidamme mennä metsään, niin ei tarvitse liukastella :)

Rantapuikko kirjoitti...

IHANAT PIIRAKKASUKAT =))

kosotäti kirjoitti...

Ihanat piirakat.
Mukavaa kevään odotusta

Aurinkokujalla kirjoitti...

Voi kuinka kauniit sukat ja kauniin väriset. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vieraululle Aurinkokujallekkin.

TeSa kirjoitti...

Kuu vaihtui jo keväisemmäksi. Ihanat piirukat!