nalleja ympärilläin

nalleja ympärilläin

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Hyvää kesäaikaa

AURINKOISTA SUNNUNTAIPÄIVÄÄ!

Aamupäivän pilvisyyden ja räntäsateen jälkeen, auringonvalo tuntuu mieltä piristävältä asialta.
Houkuttaa kummasti ulos. Tämän maaliskuun aikana ovat säät olleet vaihtelevat, lunta, räntää aurinkoa ja pakkasta siis tyypillistä maaliskuun säätä näillä korkeuksilla.

Viime yön kellon siirräntä ei vaikuttanut meidän Paavo-kissaamme tippaakaan. Tänä aamunakin eka naukaisu oli 5.20 nykyaikaa eli en saanut nukkua tuntia pitempään kuten eilen illalla ajattelin.
Normirytmissä heti eka aamusta siis....
Itselläni puolestaan aikarytmit ovat näin keväisin sekaisin usean viikon ajan.
Kaupasta löytyy ihania kortteja sopivin ajatuksin.


Viimeksi päivittäessäni oli talviloma ajankohtainen. Niinhän se sitten lomalla kävi se mitä vähiten suunnittelin tekeväni. Nimittäin...
ANELMAT =D
 
Kun ensimmäisen kerran näin Anelma-sukkien ohjeita ja kuvia, ei sukka herättänyt kiinnostusta, mutta sitten koin ahaa- elämyksen ja nyt ovat jo toiset Anelmaiset välineuleena.
 
Sukkia aloittaessani neulomaan päätin, että kukkia en ainakaan lisää ja pitsinauhaa en myöskään laita, mutta kuinkas sitten kävikään...
 
Molemmat löytyy..... =D
 
Lankana sukissa käytin pohjavärinä Nallea ja kuvioissa Nalle Taikaa. Kaikkia lankoja löytyi varastosta joten sukkien väritys on sen mukainen.
Tässä taas yhdet lempparisukistani.
 
Paljon olisi ideoita käsitöiden suhteen, mutta työ vie päivittäin tarmokkuuden täysin ja niinpä iltaisin tuttu ja turvallinen pari: neulepuikot ja lanka ovat seuralaisiani.
 
 
Niin sitä aletaan elelemään ensi viikolla maaliskuun viimeisiä päiviä. Aika rientää sukkelaan.
 
MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA TEILLE KAIKILLE BLOGIVIERAILLE!
 

 

5 kommenttia:

intsu kirjoitti...

Kaunis ja kiva kortti. Oi,oi kuinka minä tykkään eläimistä,oli se sitten kissa tai koira. Kauniit anelmaiset olet tehnyt. Hienosti sopii värit toisiinsa.

TeSa kirjoitti...

Ihanat pitkävartiset.

ma-te kirjoitti...

Kauniit Anelmaiset ☺
Kivaa alkanutta viikkoa Sinulle Ellu ♥

Sartsa kirjoitti...

Minulla oli tästä mallista ihan samat aatokset. Aloin tehä niitä, kun yks tuttu pyysi tekemään. Nyt olen tehny jo tosi monet. On kiva kokeilla, minkä näköset tulee aina eri väriyhdistelmillä. Kukista en oikein perusta. Olen myös tehäny monet ihan kaksvärisinä ja omaan silmään on käyny parhaiten valkonen-vaaleanharmaa -yhdistelmä.
Ihmeellisesti tää malli on vaan vieny mukanaan. Sinutkin. :)

Rantapuikko kirjoitti...

Ihanat Anelmat. MInunkin tekolistalla olleet jo pitkään. Saa nähdä tuleeko kuitenkaan tehtyä.. Ihana kissakortti ...