nalleja ympärilläin

nalleja ympärilläin

sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Tuleeko kesä milloin???

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄN ILTAA!

Tuliko talvi takaisin vai menikö kesä tietämättä???
Tämä näkymä on ollut hyvin tuttua parin viikon ajan. Juuri kun ajattelin lumen häviävän pihasta niin taas sitä alkoi sataa lisää. Ensi yön aikana lupailtu Kainuuseen jopa 15cm lunta!!! Ulos katsoessa tällä hetkellä, se voi olla hyvinkin mahdollista.
 
 
Sainhan minä urakoitua aloittamani pääsiäissukat lähes ajallaan (yli viikon myöhässä). Ajattelin ensin, etten esittele koko sukkia, kun eivät ajallaan valmistuneet, mutta kun tuo kevät venyy ja venyy, niin "kevätsukat" tulevat sittenkin esittelyyn.
Nämä ovat olleet kovassa käytössä.
 
Lankavarastojen kätköistä löytyi kevään värit.
Onneksi!, tuon lumisateen ja kylmyyden vastapainoksi kaipaan kirkkaita värejä.
 
 
 
Paavo-neitikin (entisellä omistajalla ei vissiin ollut kissan sukupuoli tiedossa, kun nimen antoi) on ihmeissään, kun ulkona kuuluu lintujen konsertointia ja ovelta katsoessa maa on valkeana. Parempi siis vielä odotella sisällä, että jospa lämpiää, niin pääsee hihnassa pihalle tepastelemaan.
 
 
MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA!
ja
KIITOS KUN KÄVIT KYLÄSSÄ!
 
 
 


3 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Kiva kuulla sinustakin ja tiedän sukulaisten kuvien perusteella ettei kevättä ole Kainuussa vieläkään. Meillä on tullut räntää ja lunta mutta onneksi on sulanut pois nopeasti. Tänään 9 astetta lämmintä ja sisällä ihan hiki. Paavo-neiti on nätti ♥

ma-te kirjoitti...

Aurinkoisen kaunista maanantaita Sinulle Ellu ♥♥

Rantapuikko kirjoitti...

Kauniit kevätsukat ja niitä tosiaan tarvitaan vielää.